(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Mazkur tezisda chizmachilik fanida kesim va qirqimlarni bajarish jarayonida talabalar tomonidan yo‘l qo‘yiladigan tipik xatolar tahlil qilinadi hamda ularni bartaraf etish yo‘llari ko‘rsatib beriladi. Grafik savodxonlikni shakllantirishda metodik yondashuvlarning ahamiyati yoritiladi.