(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Maqolada Yangi O‘zbekiston yoshlariga yaratilayotgan imkoniyatlar, yoshlarning siyosiy hayotga aralashuvi, ularning faoliyati, g‘oyalari va shijoatini o‘zida aks ettirgan Yoshlar parlamentining amalga oshirgan ishlari yoritilgan. Shuningdek, unda Yoshlar parlamentining faoliyati va maqsadlari o‘rganilgan bo‘lib, yoshlarning siyosiy jarayonlarda faolligi haqida mulohazalar yuritilgan.