(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Maqolada maktabgacha ta’lim tizimida Maktabgacha ta’limda integral loyihalarning ahamiyati, zarurati va ustuvorlik xususiyatlari haqida so‘z borib, Integral ta’limiy faoliyat mazmuni ko‘rsatib o‘tiladi.