(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ota-onalar va farzandlar o‘rtasidagi munosabatlarning ahamiyati, oiladagi psixologik muhitning bola shaxsining shakllanishiga ta’siri hamda sog‘lom va ijobiy munosabatlarni shakllantirishning pedagogik va psixologik jihatlari yoritilgan. Shuningdek, ota-onalarning tarbiyadagi roli, farzand bilan muloqot qilish madaniyati, o‘zaro hurmat va ishonchning oila mustahkamligidagi o‘rni haqida fikr yuritilgan.