(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quvchi-qizlar bilan ishlash jarayonining psixologik jihatlari, ularning shaxs sifatida shakllanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda ta’lim-tarbiya jarayonida psixologning vazifalari yoritilgan. O‘quvchi-qizlarning ijtimoiy faolligini oshirish, ruhiy barqarorligini ta’minlash, o‘ziga ishonchini rivojlantirish va sog‘lom turmush tarzini shakllantirish masalalariga alohida e’tibor qaratilgan.