(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Ушбу мақола тадқиқотчининг “Ахборот-коммуникация технологияларидан фойдаланиб содир этилаётган порахўрликка қарши курашишнинг жиноий-ҳуқуқий чораларини такомиллаштириш” мавзусидаги тадқиқоти асосида тайёрланган. Данная статья подготовлена на основе исследования автора на тему «Совершенствование уголовно-правовых мер борьбы с коррупцией, совершаемой с использованием информационно-коммуникационных технологий». This article was prepared based on the author’s research on the topic “Improvement of criminal-legal measures to combat bribery committed using information and communication technologies.”