(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya.Ushbu tezisda oqova suvlarni biologik tozalashning asosiy usullari, ularning ishlash prinsiplari va amaliy ahamiyati ko‘rib chiqiladi. Shuningdek, biologik tozalash jarayonida mikroorganizmlarning roli, zamonaviy texnologiyalar va ularning ekologik afzalliklari haqida ma’lumot berilgan.