(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
ANNOTATSIYA. Ushbu tezisda sanoatda ishlatiladigan suvning asosiy fizik-kimyoviy ko’rsatkichlari, jumladan qattiqlik darajasi, vodorod ko’rsatkichi (pH), minerallashuv va oksidlanuvchanlik parametrlari tahlil qilinadi. Ushbu ko’rsatkichlarning texnologik uskunalarning ishlash muddati va mahsulot sifatiga ta’siri ko’rib chiqilgan. Tadqiqotning maqsadi sanoat suvini tayyorlash bosqichlarini optimallashtirish orqali ishlab chiqarish samaradorligini oshirish bo’yicha tavsiyalar berishdan iborat.