(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
ANNOTATSIYA.Ushbu tezisda sanoat korxonalarida suv resurslaridan oqilona foydalanish va oqova suvlarni boshqarishning xalqaro mexanizmlari koʻrib chiqiladi. Rivojlangan davlatlar (Germaniya, Isroil, Singapur) misolida suvni tejash texnologiyalari va yopiq siklli tizimlarning samaradorligi tahlil qilingan. Maqolaning maqsadi – xorijiy tajribani oʻrganish orqali mahalliy sanoat tarmoqlari uchun amaliy tavsiyalar ishlab chiqishdan iborat.