(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya.Ushbu tezisda kimyo sanoatida suv resurslaridan oqilona foydalanish va ularni nazorat qilishda aqlli monitoring tizimlarining o‘rni tahlil qilinadi. Zamonaviy sensorlar, avtomatlashtirilgan boshqaruv vositalari va raqamli texnologiyalar yordamida suv iste’molini kamaytirish, chiqindi suvlar sifatini nazorat qilish hamda ekologik xavfsizlikni ta’minlash imkoniyatlari yoritilgan. Shuningdek, amaliy tajribalar va mavjud muammolar haqida ham fikr yuritilgan.