(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya.Ushbu tezisda sanoat oqova suvlarini tozalashda adsorbent materiallardan foydalanishning ahamiyati keng yoritilgan. Adsorbsiya jarayonining nazariy asoslari, asosiy adsorbent turlari, ularning ishlash mexanizmi hamda sanoatda qo‘llanilish sohalari batafsil bayon etilgan. Shuningdek, ushbu usulning afzalliklari, kamchiliklari va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari tahlil qilingan.