(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Mazkur tezisda maktabgacha ta’lim tizimida bo‘lajak tarbiyachilarning shaxsiy sifatlarini rivojlantirishning nazariy va amaliy asoslari yoritilgan. Tadqiqotda pedagogik ong, kasbiy motivatsiya, pedagogik tafakkur, empatiya, sabr-toqat, emotsional barqarorlik kabi muhim shaxsiy fazilatlarning shakllanishi va ularning pedagogik faoliyat samaradorligiga ta’siri ilmiy jihatdan asoslab berilgan. Shuningdek, bo‘lajak tarbiyachilarni tayyorlash jarayonida ushbu sifatlarni rivojlantirish yo‘llari ko‘rsatib o‘tilgan.