(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qiyin vaziyatlarda to‘g‘ri qaror qabul qilishning psixologik asoslari, qaror qabul qilish jarayoniga ta’sir etuvchi omillar hamda uni rivojlantirish usullari tahlil qilingan. Shuningdek, stressli vaziyatlarda insonning xatti-harakatlari va ularni boshqarish mexanizmlari yoritilgan.