(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada no‘xat navlari urug‘larining laboratoriya sharoitida unuvchanlik ko‘rsatkichlari hamda ularning unib chiqish quvvati o‘rganildi.