(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Tilni amaliy o‘rganish va nazariy bilimlarni baholash jarayoni ta’lim samaradorligini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Nazariy bilimlar, masalan, grammatika va lug‘at o‘rganish orqali tilni tushunishga yordam beradi, amaliy mashqlar esa olingan bilimlarni real hayotda qo‘llash imkonini beradi. Ushbu maqolada nazariy va amaliy yondashuvlarning ahamiyati va baholash usullari ko‘rib chiqiladi.