(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Mazkur maqolada nogironligi bo‘lgan bolalar va alohida ehtiyojli o‘quvchilarning umumta’lim muassasalarida boshqa tengdoshlari bilan birgalikda ta’lim olishi bo‘yicha takliflar muloxazalar ilmiy asosda yoritib berilgan. Аннотация. Данная статья представляет собой научное обоснование предложений и соображений, касающихся включения детей с ограниченными возможностями и учащихся с особыми потребностями в общеобразовательные учреждения вместе со своими сверстниками. Abstract. This article provides a scientific basis for proposals and considerations regarding the inclusion of children with disabilities and students with special needs in general education institutions with their peers.