(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
ANNOTATSIYA: Ushbu maqolada kimyo darslarida kimyoviy tajribalardan foydalanish orqali o‘quvchilarning bilishga bo‘lgan qiziqishini rivojlantirish masalasi yoritilgan. Namoyish, laboratoriya, muammoli va nostandart tajribalar asosida o‘qitishning pedagogik samaradorligi tahlil qilingan. Shuningdek, o‘quvchilarda mustaqil fikrlash, ilmiy izlanish va amaliy kompetensiyalarni shakllantirishda tajribaviy yondashuvning o‘rni ko‘rsatib berilgan.