(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Mazkur tezisda koreys tilini o‘rganish jarayonida yozish ko‘nikmasining lingvodidaktik va psixolingvistik xususiyatlari tahlil qilinadi. Boshlang‘ich bosqichda yozish faoliyatini shakllantirish, uning kognitiv va affektiv omillari, shuningdek, samarali o‘qitish metodlari asoslab beriladi. Tadqiqot natijalari yozish ko‘nikmasini rivojlantirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlar muhimligini ko‘rsatadi.