(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Maqolada milodiy XII-XIII asrlarda yashab, ijod qilgan olim Burhoniddin al-Zarnujiyning “Ta’lim al-mutaallim” asarida ilm olishda zarur odoblar, pand-nasihatlar va o’gitlar borasida so’z boradi va ularning dalillar, ishonchli manbalar yordamida asoslanishi ko’rsatib beriladi. Allomaning ushbu asari ilm olish yo’lidagi kalit asar sifatida asrlar osha kitobxonlar qo’lidan tushmay keladi.