(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya. Ushbu maqolada badiiy asar shakl va mazmun terminlari va ularning uyg’unligi masalasi tahlil qilinadi. Bu ikki terminning bir-biriga bo’lgan bog’liqligi bilan birga badiiy asarlarni yoritishdagi o’rni borasida so’z yuritiladi. Tadqiqot davomida ayrim mashhur asarlar misolida ushbu tushunchalarning tasniflari va ajralmasligi yoritiladi.