(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida 4K ko‘nikmalarini rivojlantirishning samarali usullari yoritilgan. Kreativlik, kritik fikrlash, kommunikatsiya va kollaboratsiya ko‘nikmalarini shakllantirishda zamonaviy pedagogik yondashuvlar va interfaol metodlardan foydalanish muhimligi asoslab berilgan. Aннотация В статье рассматриваются эффективные методы формирования навыков 4К у учащихся начальных классов. Обосновывается значимость применения современных педагогических технологий и интерактивных методов обучения. Annotation This article discusses effective methods for developing 4C skills in primary school students. It highlights the importance of modern pedagogical approaches and teaching methods.