(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Anotatsiya: Oʻsimlik va hayvon hujayralarining o‘xshashligi va farqini oʻrganish biologiya sohasida muhim ahamiyatga ega. Ushbu maqolada hujayra tuzilishi, funktsiyalari va evolyutsiya jihatidan o‘zaro bog‘liqliklar tahlil qilinadi. Annotation: Studying the similarities and differences between plant and animal cells is of great importance in the field of biology. This article analyzes the interrelationships in terms of cell structure, functions, and evolution. Аннотация: Изучение сходств и различий растительных и животных клеток имеет важное значение в области биологии. В данной статье анализируются взаимосвязи с точки зрения строения клетки, функций и эволюции.