(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Annotatsiya: Ushbu tezis gastrulyatsiya jarayonining biologik mohiyati, murtak varaqlari shakllanishining mexanizmlari va rivojlanish biologiyasidagi ahamiyatini yoritadi. Аннотация: Данный тезис освещает биологическую сущность процесса гаструляции, механизмы образования зародышевых листков и их значение в биологии развития. Abstract: This thesis explores the biological essence of gastrulation, the mechanisms of germ layer formation, and its significance in developmental. biology.