(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Аннотация. Ушбу ишда экспериментал шароитда лабаратор хайвонларда ок зотсиз каламушларда, тажрибада яллигланишга карши таъсирга эга булган дори воситалари бир вактининг узига иккита , учта ва турта дори воситасини алохида гурухларга булган холда полипрогмазия чакирилган каламушларнинг калконсимон без тукималарига юзага келадиган морфологик узгаришлар урганилган.