(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Coxarthrosis — son bo‘g‘imining degenerativ-distrofik kasalligi bo‘lib, og‘riq, harakat cheklanishi va nogironlikka olib keluvchi asosiy patologiyalardan biriga sabab bo’lishi mumkin.