(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Dolzarblik: Migren - bu tez-tez uchraydigan birlamchi bosh og’rig’i kasalligi bo’lib, unda ayollarda nomutanosiblik ustunlik qiladi. Tashxis odatda bemorning klinik tarixiga asoslanadi, boshqa patologiyalarni istisno qilish uchun og’ir yoki atipik ko’rinishlar uchun neyrovizual tekshiruvlar o’tkaziladi.