(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2026)
Yo‘g‘on ichak saratoni (kolorektal saraton) dunyo bo‘yicha onkologik kasalliklar orasida yetakchi o‘rinlardan birini egallaydi. Kasallik uzoq vaqt davomida simptomsiz kechishi sababli ko‘p hollarda kech bosqichlarda aniqlanadi.