(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Hozirgi zamon o‘zbek hikoyachiligida yozuvchi Erkin A’zamning “Aralashqo‘rg‘on” hikoyasida o‘ziga xos kompozitsion unsurlari ochib berishda ijodkorning individual qirralari muhim ekanligi mazkur maqola orqali bayon etilgan.