(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida STEAM ta’lim tizimining ahamiyati va uning bolalar rivojlanishiga ta’siri tahlil qilindi va STEAMning har bir komponent, fan, texnologiya, muhandislik, san’at, matematika’’maktabgacha yoshdagi bolalar uchun qanday integratsiyalashgan tarzda taqdim etish kerakligi muhokama qilindi.