(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tizimda perseptiv timsollarning shakllanishi, zamonaviy raqamli muhitda vizual va audiovizual axborotning ortishi perseptiv obrazlarni to’g’ri qabul qilish va tahlil qilishni ahamiyatini va ularni rivojlantirishga qaratilgan zamonaviy metodlar haqida fikr yuritiladi.