(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
ushbu tezisda sharq uyg`onish davri ta’lim tarbiya hamda pedagogik qarashlar olimlarning bu borada qilgan faoliyati, o`rta asrlarda ijtimoiy-falsafiy taraqqiyat, o`rta asrlarda xalqlar madaniyatida ta’limning o`rni yoritildi.