(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tezisda O‘zbekistonning adir mintaqasida tarqalgan zaharli o‘simliklar haqida ma’lumotlar berilgan. Ularning ekologik xususiyatlari, chorvachilik hayvonlari, insonlarga zaharli ta’siri toksik moddalari va yem zahiralari o’zgarishiga sabab bo’lishi ilmiy adabiyotlar asosida tahlil qilingan.