(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada kiberjinoyatlarning zamonaviy jamiyatga ta’siri, ularni aniqlash, fosh etish va oldini olish mexanizmlarini takomillashtirish bo‘yicha amaliy va nazariy yondoshuvlar tahlil qilinadi. Tadqiqot davomida statistik ma’lumotlar, xalqaro tajribalar hamda O‘zbekistonda qabul qilingan qonunchilik asoslari o‘rganilib, kiberxavfsizlikni mustahkamlash bo‘yicha takliflar ishlab chiqildi.