(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tezis barg morfologiyasi haqida. Unda barg, bargning morfologik hamda anatomik tuzilishi, barg ichki tuzilishining xillari, bargning vazifasi barg qismlari to’g’risida so’z yuritiladi.