(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada mashinada terilgan va past navli paxtani dastlabki ishlashga tayyorlash texnologiyasini tadbiq etish orqali paxta mahsulotlari sifat kо‘rsatkichlarini saqlab qolish va raqobatbardosh mahsulot ishlab chiqarishni amalga oshirish takliflari berilgan.