(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada 6-sinf biologiya fanini o’qitishda tarqatma materiallarning ahamiyati, ularni tayyorlash bosqichlari, dars jarayonida samarali qo’llash usullari, o’quvchilarning faolligi va mustaqil fikrlashini rivojlantirishdagi roli yoritilgan.Ushbu maqolada 6-sinf biologiya fanini o’qitishda tarqatma materiallarning ahamiyati, ularni tayyorlash bosqichlari, dars jarayonida samarali qo’llash usullari, o’quvchilarning faolligi va mustaqil fikrlashini rivojlantirishdagi roli yoritilgan.