(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada mintaqalarda o‘suvchi efir-moyli o‘simliklarning tarqalishi, ularning ekologik moslanishi va tabiiy zaxiralari tahlil qilinadi. Tadqiqot efir moylarining hosil bo‘lish xususiyatlari hamda ularning sanoat va tibbiyotdagi amaliy ahamiyatini yoritadi