(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tezisda Asal-shirali va pergali o‘simliklarning tasniflanish sistemasi qaysi mintaqada tarqalganligi tarkibidagi gulchangi va perga miqdori haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.