(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablari va akademik litseylarda biologiya fanidan “Qon aylanish sistemasi” mavzusini o‘qitishning samarali metodlari, zamonaviy pedagogik yondashuvlar, o‘quvchi faoliyatini kuchaytirishga qaratilgan interfaol texnologiyalar hamda mavzuni tushuntirishda qo‘llaniladigan ko‘rgazmali vositalar tahlil qilingan. Qon aylanish sistemasi biologiya o‘quv fanining asosiy bo‘limlaridan biri bo‘lib, o‘quvchilarda organizm fiziologiyasi haqida mukammal tushunchalar hosil qiladi.