(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Sharq uygʻonish davrida ta’lim va ma’rifat ahamiyati ortdi. Oʻzbek adabiyoti va madaniyati rivojlana boshladi. Jamiyatda yangilanish, ilm-fan va tafakkur taraqqiyoti uchun asos yaratildi, yosh avlod tarbiyasi ustuvor vazifa boʻldi.