(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
ushbu tezisda tolali o‘simliklar tavsifi, ularning ahamiyati, foydalanishiga ko’ra tasniflanishi bo’yicha taxliliy ma‘lumotlar keltirilgan. Undan tashqari ularning biologik xususiyatlari, xalq xo‘jaligidagi ahamiyati hamda zahiralari haqida fikr yuritilgan.