(untitled) (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Mazkur maqolada ta’lim transformatsiyasi jarayonida talabalarda tadqiqotchilik kompetentsiyalarini shakllantirishda aksiologik (qadriyatga yo‘naltirilgan) yondashuvning ahamiyati ochib beriladi. Raqamli ta’lim muhitida talabalarning mustaqil izlanish olib borishi, ilmiy fikrlashi va innovatsion g‘oyalar yaratishida qadriyatlar tizimini shakllantirishning roli ilmiy asoslangan.