SEZGI PSIXOFIZIKASI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu tezisda sezgi psixofizikasi fanining mazmun- mohiyati, tarixiy rivojlanishi, asosiy qonunlari va mitodologik yondashuvlari yoritiladi. Shuningdek, sezgi jarayonlari bilan fizik rag‘batlar o‘rtasidagi bog‘liqlikni o‘rganuvchi klassik  va zamonaviy psixofizik tadqiqotlar tahlil qilinadi. Tezisda sohaning ilmiy muammolari istiqboli  g‘oyalari hamda zamonaviy texnologiyalarda qo‘llanilishi haqida fikrlar yuritiladi.