O‘ZBEKISTONDA XOTIN-QIZLARNING SANOATGA JALB QILINISHI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada ikkinchi jahon urushi davrida O‘zbekiston xotin-qizlarining sanoatga jalb qilinishi va uning oqibatlari haqida so‘z boradi.