ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ ЯККА ТАРТИБДАГИ ПРОФИЛАКТИКАСИ ОБЪЕКТЛАРИ БИЛАН ИШЛАШДАГИ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Мақолада профилактика инспектори томонидан ҳуқуқбузарликларнинг якка тартибдаги профилактикаси, объектлари ва уни олиб бориш усуллари таҳлил қилинган. Ишонтириш ва рағбатлантириш усулларининг профилактика самарадорлигидаги аҳамияти кўрсатилган.