ШАХСНИНГ ҲАЁТИ ВА СОҒЛИГИГА ҚАРШИ ҲУҚУҚБУЗАРЛИКЛАРНИ БАРВАҚТ АНИҚЛАШ ВА МАХСУС ПРОФИЛАКТИКА ЧОРАЛАРИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Мақолада шахснинг ҳаёти ва соғлиғига қарши ҳуқуқбузарликларнинг махсус профилактикаси мазмуни ва уни амалга ошириш механизмлари таҳлил этилган.