MASHRAB GʻAZALLARINING GʻOYAVIY-BADIIY XUSUSIYATLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada Mashrab g‘azallarining mavzu doirasi, g‘oyaviy-badiiy xususiyati, baytlarda qoʻllangan sheʼriy sanʼatlar ochib berilgan.