YANGI O‘ZBEKISTON TARAQQIYOT STRATEGIYASIDA XUSUSIY TA’LIMNI RIVOJLANTIRISHGA QARATILGAN MAQSADLAR HAMDA ERISHILGAN YUTUQLAR (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Mazkur maqolada Yangi O‘zbekiston Taraqqiyot Strategiyasida xususiy ta’lim tizimini rivojlantirishga qaratilgan maqsadli vazifalar, davlat siyosatining xususiy sektor ulushining oshishidagi maqsad va natijalari va bu jarayonning ta’lim sifatiga ta’siri ilmiy asosda muhokama qilingan.