NURONIYLARNI HAR TOMONLAMA QO‘LLAB-QUVVATLASHNING IJTIMOIY AHAMIYATI VA ZAMONAVIY YO‘NALISHLARI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada nuroniylarni har tomonlama qo‘llab-quvvatlashning ijtimoiy-ma’naviy ahamiyati, davlat siyosatidagi ustuvor yo‘nalishlari, ularni qo‘llashning zamonaviy mexanizmlari hamda faol qarish konsepsiyasining ahamiyati tahlil qilinadi. Shuningdek, nuroniylarning jamiyatdagi o‘rni, ularning ma’naviy merosini asrab-avaylash va yosh avlod tarbiyasiga qo‘shgan hissasini mustahkamlash bo‘yicha taklif va tavsiyalar berilgan.