YANGI O‘ZBEKISTON: YOSHLAR KUCHIDAN ILHOMLANGAN MILLIY TIKLANISH VA YUKSALISH STRATEGIYASI (ILMIY TADQIQOTLAR VA YANGI OLAM, 2025)
Ushbu maqolada Yangi O’zbekiston Taraqqiyoti Strategiyasining ustuvor yo’nalishlarini soddaroq va xalqchilroq tarzda ifodalashga harakat qilindi.